SwingGroup - het bedrijf
Nieuws

Eindejaarsactie SwingGift i.s.m. Zita
Online cadeaubonnen bestellen
Digital Marketing First 2011
Lancering SwingJob
Eindejaarswensen SwingGroup

Swing Producten

SwingLoyalty
SwingShop
SwingGift
  Home  >  SwingGroup  >  Nieuws & nieuwsbrieven  >  News: Iedereen een fijne Secretaress...

 
twitterLinkedInSlideShareBlog
Iedereen een fijne Secretaressedag!
03-apr-2008

Elke derde donderdag van de maand april is het bij de CEO, de COO, de CSO, de directeur zeg maar, groot alarm: Secretaressedag. 17 april is het weer zover. Moet de directeur wat kopen? En wát moet hij kopen? Geen secretaresse om het aan te vragen. Alhoewel.

Het ultieme verlanglijstje voor Secretaressedag
SwingGift, met een groot hart voor cadeaus, wil directeur én secretaresse helpen, maar doet dat niet alleen. Om te komen tot het ultieme verlanglijstje van de secretaresse, roept het iedereen ter hulp die de gave heeft van het aangenaam verrassen. Of je nu directeur bent, secretaresse of iemand die er altijd het juiste cadeau weet uit te pikken, tot middernacht 13 april staat een geschenkenlijstje ter inspiratie online op www.swinggift.com. Iedereen kan zijn voorkeur doorgeven en het lijstje aanvullen met het meest originele cadeau-idee. Op 14 april kan SwingGift dan hét verlanglijstje voor Secretaressedag publiceren. Net op tijd voor de directeur om op 17 april te scoren.

Het cadeau dat je kiest voor een ander, is wat je zelf wilt
Om iedereen extra te motiveren, zijn er onder de deelnemers zes mooie SwingGift cadeaucheques te winnen, voor een totale waarde van €1700. Zes winnaars krijgen zo de kans om zelf te krijgen wat ze gesuggereerd hadden voor het geschenkenlijstje.

SwingGift
SwingGift is de grootste en meest gevarieerde aanbieder van cadeaubonnen op het net. Niet alleen voor Secretaressedag, maar voor alle denkbare en ondenkbare gelegenheden, voor elke smaak, elke leeftijd, elk budget vind je daar de meest geschikte geschenkbon. De cadeaubonnen worden door een koerier thuis afgeleverd in een stijlvolle geschenkbox naar keuze. Vandaag vóór 12.00 uur besteld is morgen geleverd.

Meer weten? Surf naar www.swinggift.com.