SwingGroup - het bedrijf
Nieuws

Eindejaarsactie SwingGift i.s.m. Zita
Online cadeaubonnen bestellen
Digital Marketing First 2011
Lancering SwingJob
Eindejaarswensen SwingGroup

Swing Producten

SwingLoyalty
SwingShop
SwingGift
  Home  >  SwingGroup  >  Nieuws & nieuwsbrieven  >  News: Het ultieme verlanglijstje voo...

 
twitterLinkedInSlideShareBlog
Het ultieme verlanglijstje voor Secretaressedag
16-apr-2008

SwingGift onthult het ultieme verlanglijstje voor Secretaressedag, donderdag 17 april.
 
Elke derde donderdag van de maand april is het bij de CEO, de COO, de CSO, de directeur zeg maar, groot alarm: Secretaressedag. Moet de directeur wat kopen? En wát moet hij* kopen? Geen secretaresse om het aan te vragen. Niet zo deze donderdag! SwingGift, met een groot hart voor cadeaus, zocht via een online enquête uit wat het meest geapprecieerde geschenk wel mag zijn. Wij deden dat niet alleen. Wij riepen iedereen - secretaresses, directeurs en al wie er altijd het juiste cadeau weet uit te pikken - op om het ultieme verlanglijstje samen te stellen. Hier is het, net op tijd om dat perfecte cadeau nog even snel te regelen.

SwingGift ontdekt het geheim van de relatie directeur-secretaresse
Het zit gewoon goed tussen de directeur en de secretaresse! De secretaresse wil echt niet krijgen wat de directeur ook echt niet zal geven: niets, bureaumateriaal of een antistressmassage. Al mag wel duidelijk zijn dat voor dat laatste een professional zou zijn ingeschakeld…
Wat zal deze donderdag dan wel voor een bli(j)k van wederzijdse appreciatie zorgen? Een extra dag vakantie of een cadeaubon! De secretaresse heeft duidelijk begrip voor de drukke agenda van de baas: voor geen van beide cadeaus moet hij de deur uit. Hij gunt zijn secretaresse die extra dag vakantie, dat wilde de manager even duidelijk stellen. En de secretaresse zou dat gebaar zeer appreciëren, wil zij ook laten weten. Misschien hebben de partijen aan deze vaststelling genoeg. Immers, een extra dag vrij betekent waarschijnlijk voor beide partijen nog efficiënter werken op de andere dagen.
Het wordt dus een cadeaubon! Een beetje een diplomatisch geschenk, misschien? Wel typerend voor de professional die manager én secretaresse zijn. De manager geeft aan zijn secretaresse wat zij het allerliefste wil, zonder dat hij haar daarvoor haar meest persoonlijke verlanglijstje moet ontfutselen. Een mooi gebaar van verstandhouding en gepaste discretie, toch?! En net dat zou wel eens het geheim kunnen zijn van een goede relatie directeur-secretaresse. Wij wensen hen een fijne Secretaressedag!

* We volgen hier voor het leescomfort even de meerderheid van de gevallen én het cliché: de directeur is een man, de secretaresse is een vrouw. Wij wensen uiteraard alle directeurs (m/v) en alle secretaresses (m/v) een fijne Secretaressedag!