SwingGroup - het bedrijf
Nieuws

Eindejaarsactie SwingGift i.s.m. Zita
Online cadeaubonnen bestellen
Digital Marketing First 2011
Lancering SwingJob
Eindejaarswensen SwingGroup

Swing Producten

SwingLoyalty
SwingShop
SwingGift
  Home  >  SwingGroup  >  Nieuws & nieuwsbrieven  >  News: SwingGroup zorgt voor een prim...

 
twitterLinkedInSlideShareBlog
SwingGroup zorgt voor een primeur
30-mei-2008

Op 29 mei kondigt SwingGroup de geboorte van zijn nieuwste incentive-oplossing aan: de SwingCard. De SwingCard is de eerste prepaid BtB giftcard in België en biedt schenkers én ontvangers verschillende voordelen.

Het belangrijkste voordeel voor de ontvanger is duidelijk: hij kan de SwingCard gebruiken als een kredietkaart en ermee betalen in het wereldwijde MasterCard-netwerk. Met andere woorden: hij kan ermee kopen wat hij wil, waar hij dat wil – ook in het buitenland. De baseline voor het nieuwe product is dan ook niet voor niets “Ultimate freedom”.

En dat brengt ons meteen bij de voordelen voor het bedrijf dat deze voorafbetaalde betaalkaart wegschenkt. Door de quasi onbegrensde gebruiksmogelijkheden is de ontvanger (medewerker, klant, dealer, noem maar op) uiteraard maximaal gemotiveerd om nog beter te presteren. En daar gaat het bij incentives tenslotte om. Maar er is meer. Door een – al dan niet gepersonaliseerde – SwingCard te schenken blijft het bedrijf nog lange tijd in de portefeuille van zijn medewerker, klant of dealer. En dus in zijn gedachten.

SwingGroup ontwikkelde de SwingCard samen met KBC en MasterCard. In juni komt de single load SwingCard op de markt. Die heeft een eenmalige vaste waarde van 35, 75 of 125 euro. In november wordt dan ook de reloadable SwingCard gelanceerd die onbeperkt heropgeladen kan worden door de kaarthouder of door de schenker, bijvoorbeeld in het kader van een bonusplan. De reloadable SwingCard is beveiligd met een chip en een pincode.

Meer uitleg vindt u in het lanceringspersbericht van de SwingCard.